Президента Радев, тихият преврат на България е в ход!

в България

Президента Радев, тихият преврат на България е в ход!

Радев..
Тихият преврат е в ход и то не на армията и Борисов, а на цяла България и Цветан Цветанов е една пионка в схемата!

Истината е, че ГЕРБ вземаха страната на Хилъри и на Обама, а днес в САЩ на власт е Доналд Тръмп, но няма как той да остави чужди марионетки да управляват интересите на САЩ и неговите в Америка и по света !
Румен Радев е натовски генерал, а Иво Христов и други са от страната на Доналд Тръмп!

Цветанов ходи във Вашингтон на молитвена закуска, но защо медиите премълчават на коя маса е бил и на кой номер? Истината е, че са изтласкани в трета глуха и молитвите им не достигат до Тръмп!
Всички видяхме топлото посрещане на Тръмп към Радев и игнорирането на Бойко Борисов, а това е голям удар по егото на Бойко Борисов !

Сега сме свидетели и на тихият преврат в БСП като там соросоидните кръгове също имат силно влияние и Станишев доказва това, но да не забравяме, че Тръмп отряза Сорос и Путин го изгони от Русия и Ердоган както и Виктор Орбан!

Много са държавите, който гонят този политически и икономически спекулант !
На практика Цветан Цветанов засвидетелства покорност пред фондациите на Сорос, но всички тези от ГЕРБ и някой от БСП са на погрешният бряг днес !

Вярно е, че ден с ден не си прилича и геополитическите влияние са много променливи, но едно е ясно, че в България има тих преврат пълзящ, но не с армия и с танкове, а с политики и идеи, и това, че ГЕРБ си отиват не е тайна !

И ако Нинова успее да се пребори в БСП и ако Радев успее да се пребори с другите идва една нова епоха на управление у нас различна от досегашната и дано обаче бъде за добро на България и целият Български народ !
Защото ГЕРБ няма да се дадат без бой!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе