Преди всички крадяха от държавата, а днес държавата краде от всички!

в България

Преди всички крадяха от държавата, а днес държавата краде от всички!

Преди се крадеше, но се строеше да остане след теб. Обикновените хора крадяха, но с мяра – асма да си направи, къща да си вдигне, вила да направи, а днес обаче всичко в страната построено от кражба е въздигнато и съградено. Днес държавата се управляват от един, а държавата е тази, която кожите ни съдира за малцина да има и пак да има. Преди се крадеше с мяра за дома да има, да строим, да оставим зад нас, днес краде се и продава и препродава като диря няма. „Имане беше в Комунизма, а сега Демокрацията ни отне много“ каза една другарка на тези дето крадат без мярка!

И така тези дето в Комунизма крали на децата си къщи оставили та децата им да не крадат и да не строят, а да има къде да живеят и да се плодят.

Днес младите без дом гнездо не могат да свият. Днес младите останаха без минало, без род и потекло, без традицията да получат или да оставят зад себе си.

Без надежда и мечти за утре като са ден за ден да мине и друг да дойде.

 

Преди всички крадяха от държавата, а днес държавата краде от всички!

Кой е държавата и кой е виновен за този грабеж, разруха и съсипия?

До вчера за всичко бяха виновни комунистите, а сега кой е виновен?

bulpress tv

Ние сме виновни, че не ги изринем от властта и всички дето 30 години ни грабят и щавят, всички до един без цвят и религия, без милост или и те да бягат да се крият в чужбина, или в затвора да чукат камъни и магистрали да строят.

Ред трябва в тази държава!

Виж още публикации на bultimes

 

 

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе