Правосъдие до шия!

в България

Правосъдие до шия!


Правосъдие до шия!
Бургаски вирус покоси Темида!
Много приятели ме съветват, да не вземам отношение за поредния скандал в държавата!
„Мафия и Политици, заедно на Власт в Бургас!“ Готино звучи нали? Ще си позволя, да направя един различен прочит на ситуацията с Митьо Очите и Бенчо Бенчев, като уточня, че не познавам и двамата!

През годините се нагледахме на неправди, на потъпкване на Закона, на подигравки. Появи се един красавец с харизма и започна да говори готино, по народно му! Между временно над 170 убийства в криминалния и бизнес сектор, останаха неразкрити! “ Абе, е@иги боклуците, дето крадоха манги толкова години! Така им се пада, да си закарат мангите при Св. Петър!“

Под мотото на коментари от този тип, минаваха годините и убийствата оставаха неразкрити“!
После промени реформи и се почна от трибуната на Парламента! Излезе един физкултурник и започна да ръси присъди кой какъв престъпник бил!

Няколко знакови дела, присъди изчетени от Парламентарна трибуна и какво стана?
Министър Цонев- осъди България! Разказаха му играта на човека пред цяла България! Как няма да ги съди?
Депутат Борислав Гуцанов- осъди България! Подиграха се пред семейството му!
Генерал Шивиков- Подиграха се и с неговия авторитет!
Дамбовеца, Багера – крупни бизнесмени- осъдиха България! Подиграха се с хора, които станаха пишман, че са работили във и за България!

Има още много примери, но има и други факти.
Прави впечатление, какъв е подхода и къде се насочват тези измислени дела!?
Едно от любимите места за извращение в системата за правораздаване е Бургас!
Освен, че е сляпа горката Темида, има разтройство и е приклекнала в някой бургаски кенеф! Бургаски вирус покоси Темида!

Аз също съм потърпевш от Бургаски Районен Съд, но това е малка част от статистиката на Темида- Бургас!
Бургаски съд, осъди журналисти, заради публикуване на „Прес съобщение на Бургаска Районна Прокуратура“, с което си деяние накърнили честа и достойнството – на Перата разбираш ли!
Бургаски съд осъди хора, които възпряха тълпа от идиоти, да пребие трима старци и едно момиче!
Отново мога да кажа, че има десетки примери за „правосъдие до шия“, както в Бургас, така и в цялата страна! Скоро ще имаме още един факт, досущ като случаите изброени по горе!
Митьо Очите, е ясен! Въпреки, че Министър Бъчварова, се кълнеше: „Той е почтен бизнесмен и човек!“ Сега ще му пришият провинения още от „Содом и Гомор“!

Бенчев, това е интересния казус и ябълката на раздора! Как обвиняваш някой, че е укривал друг, когато са заминали 3 дни преди да обявиш хората за издирване? Как го е укривал в сейф, в тайник на кола, в землянка, в бункер?
След като го е укривал, защо са се регистрирали в супер скъп хотел, а не изчезна като братя Галеви?
Една камара логични въпроси, към скалъпеното и нелогично обвинение!
Къде се крие ключа от бараката и защо сега? Какво чакаха толкова години?
Пари, Власт, Избори, накърнено Его на Вожда!

Парите на всички замесени в „Схемата“, както твърдят Клатикурата – ПРОКУРОРИТЕ , демек- са колкото бюджета на Община Бургас! Дали не си заслужава тия да се „опраскат“ а ? После ще сложим наши фирми и готово! Колко мангизи се откраднаха от ДДС, колко бизнеса разсипаха, за да ги обсебят! Тези просто са поредните!
Да до смачкаш измършавелия Народ, за да му покажеш : „Кой командва Парада?“ За всеки случай, ако е забравил! Да си стегнат редиците, коланите да не дрънкат много а да бачкат и да мачкат, който не е с тях! Освен това Опозицията в Бургас и си оголва насрания гъз! Остават без доверени, сериозни и можещи хора! Дори и тези които имат- ще избягат!
На следващите избори, няма кой да ти се опре в района! Няма кой да излезе, защото няма да има спонсори и сили да се противопостави на Властта!

bulpress tv

Не на последно място е Егото на Вожда- Краля Слънце! Утрепаха го завалията, чак няколко месеца не се прибра в България! То не беше Гинка, Домусчиев, Кумгейт, НДК, Суджукгейт, Здравен Министър- Генерал, къщи в Барселона, смешна и паднала гранична ограда! Чудеса на чудесата, които останаха обвити в мълчание! Редно беше и той да ритне малко!
Какво се крие обаче и никой не говори за това?
Докато ни занимаваха с всичко това, се опитват да прикрият един грандиозен план за Странджа! Освен, че най-престъпно избиха за пореден път животните на хората, сега им изкупуват и земята на безценица! Защо ли?
Раздадоха тези дни и едни нови концесии за по 35 години за смешни пари! Концесии за добив на злато за 2% такса и всякакви други глупости! Включително се подготвя и летище София за подаряване!

Как никой не се сети да попита: „Къде са парите от биткойнтите 7 Милиарда?“
Как никой не попита: „След като се хвалите с излишък от 2 милиарда, защо няма пари за майките и за болните?“
Между другото От 1 ви Януари 2019 година влиза в сила „Тол системата“, след като ремонтирахме пътищата, с народни пари, редно е да ги подарим на някой!
Дали не става въпрос за пари а ?
Дали Темида не е затънала в „правосъдие до шия“, обхваната от Бургаски летен вирус?

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе