Православната война на ГЕРБ и Фандъкова продължава!

в България

Православната война на ГЕРБ и Фандъкова продължава!


Някой ще кажат, че православната война се води от стотици години. Други ще кажат, че днес се води със съвременни информационни начини, но ние ще кажем, че тя не е спирала и ако искаш да построиш православен храм по-лесно ще се разбереш с Дявола, отколкото с ГЕРБ, защо ли?

За този казус бяха алармирани още на 16.01.2020г. Президентът Румен Радев и Владимир Путин бяха уведомени както патриарха на Русия и на България. Към този момент нямаше издадена заповед от общината, нямаше и преди три дни, защото христовите войни следят всеки ден дали няма издаден някакъв документ, но вчера се появява заповед РА- 18-47/20.12.2019 год. ИЗДАДЕНА ОТ ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ НА СОФИЯ изпратена на СО СЕРДИКА на 04.02.2020 с номер САГ 19 -ТКОО-1434-(3) СО Сердика ще бутат ЗНАМЕНАТА И БИЛБОРДА С ХРАМА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ!

Заповед е издадена със задна дата от 20.12.2019г. на главния архитект.
При условие, че на 02.09.2019г. от кадастъра им е пратено уведомление на СО СЕРДИКА, че е направил изменение като е вписал Иван Данкин и Евгения Георгиева за имот 68134.509.1169 като собственици

Не се спазва процедурата, не се уведомяват собственикът, а изпращат писмо сами до себе си и така заобикалят юридически даден казус.

Има собственик с нотариален акт, има хора със свети намерения, но всички ще бъдат поставени вън от това антихристко начинание като не са страна ли?
Значи общината може да си нареди такова самоуправство във всеки един дом на всеки и вие да гледате как ви разрушават имуществото?

Информационна война на Фандъкова

Ние следим този случай и още на 22.01.2020г. публикувахме за тази Информационна война на Фандъкова!

bulpress tv

От община Сердика предуприеха тази манипулация със задна дата. Тази информационна война от ГЕРБ и Фандъкова продължава и тя не е само срещу собствениците на имота, а тя е срещу намерението им там да изградят храм на свети Иван Рилски и това, ако не е война срещу православието, какво е? Серия от дела и процедурни хватки, серия от юридически битки да се заграби осветената земя и сега да се събарят знамената на България и Русия, да се събаря информационната табела за храмът. Нямат страх от Бог, нямат. Изпращат от ДАНС да разследват кой е развял Българското знаме, кой е развял Руското знаме и след като знаят кой е те предприемат такива процедурни хватки за да свалят пилоните сочещи към Бог.

Между Дявола и Бога! В името на България!

Ние алармираме обществото, което следи този подъл акт на посегателство над осветеното място за храм! И както всяко деяние оставя следа така и ние казваме, че делата ни са тези, които ще пребъдат през вечността и ще се борим за православната вяра, а кой каква цена ще плати само Господ Бог може да отреди!

Православен храм ще има и ако за тях това е казус за нас е мисия.
Когато Господ Бог и Св. Иван Рилски са с Нас, има ли значение кой и какво е срещу нас? Бог е Един и не се нарича Борисов!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе