ПП МИР машините победиха ще има машинно гласуване.

в България

ПП МИР машините победиха ще има машинно гласуване.


Правителството реши да въведе машинното гласуване изцяло ПП МИР победи.

Ние сме „за” машинното гласуване, днес приемаме точката и се включваме в общия хор на подкрепящите. Не съм убеден, че с това ще се реши нещо, но нека Томислав Дончев и ЦИК да го направят. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди началото на правителственото заседание, предаде БГНЕС.

Предлагам да се приемем точката, да похарчим няколко десетки милиона и да видим какви ще са резултатите. Не искам върху правителството да тегне каквото и да е съмнение, че не желаем, коментира Борисов. Кабинетът прие проект за координация с Централната избирателна комисия за следващите парламентарни избори за Народното събрание.

От своя страна вицепремиерът Томислав Дончев каза, че по въпроса се работи вече. На следващите парламентарни избори всяка избирателна секция ще е снабдена с машина за гласуване. Трябва да се вземе решение кой от съществуващите три типа машини да бъде ползван. Глупаво е да се поддържат две паралелни системи, това прави изборите скъпи, каза Дончев.

Щом волята на народа и партиите е машини, то се въвеждат машини. Включваме се в общия хор на подкрепящите, добави Борисов.
Държавата трябва да ползва тези машини за всички избори, щом ще ги купува, каза още Дончев. На последните местни избори възможността за машинно гласуване бе премахната, защото според ГЕРБ „това са скъпоструващи играчки“.

Вижте къкво обяви и председателят на ПП МИР на стената си.
Източник: segabg.com

Победа!!!Преди минути Министерски съвет взе решение незабавно да се въведе машинното гласуване!Благодаря на всички,…

bulpress tv

Gepostet von Симеон Славчев am Mittwoch, 12. Februar 2020

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе