Подходящи бижута за мъже

в Любопитно

Мъжете, също като жените проявяват известна доза суетност стане ли въпрос за добрата им визия. Наред със стилната прическа и облекло, мъжът може да използва бижута, като някои от тях ще са дори и аксесоари, подхождащи на визията им. Тук става дума за накити, като синджир, пръстен, обеци, гривна, часовник.

Мъж, който дори не е привърженик на бижутата е принуден да носи своя първи накит, под формата на брачна халка. Да, този пръстен символизира обвързаността му с партньорката му, като гравираният пръстен се превръща в едно прекрасно бижу за мъжа. Почти всички накити имат вариации и разновидности.

Часовникът например – масивен, черен, златен или сребрист стои красиво на голямата мъжка ръка. Той е аксесоар, който се превръща в нещо, което влиза в употреба. За по – ексцентричните мъже се предлагат часовници, които са с логото на любим футболен отбор, които разчупват стандартната мъжка визия.

Обеците доскоро се смятаха за нетрадиционно бижу за мъжете, но вече все по – често влизат в употреба. Господата по принцип не слагат на двете си уши обеци, както жените, а само на едното. Подходящи са малки златни или сребърни халки, или черни обеци на винт.

За деловия мъж, който не може да си позволи носенето на бижута иглата за вратовръзка е уникално средство да направи скучния костюм малко по – стилен.

Гривните се насят ако нямате наличен часовник на ръката, за да не се превърнете в някоя накичена „кокона“. В бижутерията има различни модели – плоски и широки гривни, дебели и с кръгли елементи – в зависимост от ръката на мъжа.

bulpress tv

Синджирите също са тенденция, особено ако са в комплект с гривната. Може да се постави висулка, изобразяваща кръст, която е най – често предпочитана от господата, защото стои мъжествено. Напоследък са актуални сред подрастващите и кожените гердани, на които може да се постави и сребърна или метална висулка.

Господата да не забравят че жените са много по – привилегировани откъм носенето на бижута, но и да не се отчайват, защото и за тях има не по – малък избор – просто трябва да ги използват по – умерено.

Източник: статии.com



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе