Пет стайни цветя, които привличат любовта към вашия дом

в Любопитно

Много от хората избират стайни цветя според естетическия им вид. Най-често избираме красиви цветя или такива с оригинални листа. Все пак не всеки знае, че цветята имат много важна енергия. Някои растения могат да подобрят хармонията във взаимоотношенията, да привлекат положителна енергия в дома ви и да помогнат на самотните хора да намерят своите сродни души.

Брунфелзия

Брунфелзия има властта да неутрализира цялата негативна енергия. Благодарение на тази функция тази билка може да установи хармония в отношенията и да почисти дома от зли мисли и завист.

Жасмин

Жасминът е най-доброто цвете за двойки. Това цвете има благотворен ефект върху емоционалната сфера и увеличава сексуалността. Жасминът може да помогне на семейните двойки и също така носи благополучие и щастие в дома ви.

bulpress tv

Традесканция

Тази билка помага за щастлив брак. Енергията на това цвете не само оказва положително влияние върху чувствата, но също така защитава дома от завист и го изпълва с топлина и щастие.

Спармания

Красивата и ароматна Sparmania изпълва атмосферата в дома със силна миризма и носи любов. Също така има силата да подновява чувствата на партньорите.

Саксифрага

Саксифрагата е билка, която има благотворен ефект върху чувствата и мислите на другите. Това цвете може да се използва и за възстановяване на любовта и приятелството. Саксифрагата привлича щастието и обединява хората.

Източник: blitz.bg

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе