ПЕТКО АСЕНОВ: ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ , ДАНС И ГДБОБ

в България

 

Вижте какво публикува на стената си главният комисар на Ромите у нас :

Публикуваме целият текст без редакторска намеса .

 

 

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ , ДАНС И ГДБОБ

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ РОМИ ОТ ЧУЖБИНА ИСКА ДА ПРАВЯТ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ И ПОДПОМАГАТ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА, ВЯРНО ЛИ ВСИЧКО ТОВА?

ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ В ОСНОВАТА СА ОРХАН ТАХИР, СЕЗГИН МЕСТАН И ЙОРДАН ЛЕЙЛА?

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ , ДАНС И ГДБОБ

bulpress tv

 

 

ШЕФА НА МЕШЕРЕТО В БЪЛГАРИЯ ХРИСТО МЛАДЕНОВ: ЦИГАНИТЕ В ЧУЖБИНА ДА НЕ СЕ БЪРКАТ НАШИТЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ, ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР В БЕЛЕНЕ ТАРТОРИ, БАНДИТИ, ПАСТОРИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОДАВАНЕ НА РОМСКИ ГЛАСОВ!

Ние от bultimes  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Едни искат автонимя в Кърджали друг Видинско да се слее с Румъния трети да си правят Циганска държава .

Имали държава имали ред и закони или вече сме само територия за която се карат .

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе