Паника тресе държавата, Борисов пред нервна криза

в България

Паника тресе държавата, Борисов пред нервна криза

Паника в НАП и държавата е в хаос. От два дни фирмите и потребителите на НАП с ужас не могат да си приключат касите малките бакалии има и преплитане в данните им, селски магазин му излиза връзка към здравната каса, а в пощенските служби е невъзможно да се свържат.

Край със системата на НАП, нищо не работи в страната ни, а Борисов е в паника и е пред нервна криза като арестуваха някакъв компютърен специалист за да преместят фокусът на внимание на обществото, но истината е, че правителството за пореден път показа своята безпомощност.

И ако има заплаха за националната сигурност и стабилността на България то тя си име и се нарича ГЕРБ. Борисов бил пред нервна криза и целият наличен състав на ГДБОП и по специално отдел „

Киберсигурност“ не са спали втори ден като към тях са вдигнати под тревога и всички официални и неофициални структури и служби, които имат съпричастност към цифрови и информационни технологии.

Щом един хакер може да блокира държавата и да покаже, че държава няма за какво иде реч тогава?

Къде са оставките, къде е прокуратурата нима няма текстове в закона обобщаващи тези действие и бездействия, тази немарливост и некадърност?

Престъпна небрежност има ли или няма виновни?

bulpress tv

Няма, най-вероятно са руснаците и готово цирка продължава, а народа се оправя, който както може.

Виж още публикации на bultimes

 

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе