Пак ли ще търпим и докога?

в България


Пак ли ще търпим и докога?

Довчерашни ченгета и заптиета внезапно се събуждат милионери, а после ще ни говорят за капитализма и управлението на капитализма. От работа ли забогатяха ми кажете? В ГЕРБ, богатството се явява признак на организатор или съучастник при грабежа на народа!

И така един шофьор изведнъж толкова е забогатял, а народът му започнал по един път на ден по-малко да е ял. Върху гроба на народа тиквени филизи са порасли, но ние с нашата мутирала демокрация за свобода май не сме дорасли. Не демократите създадоха страната, но пък я ограбиха и плюха комунистите, и плюха социалистите, а внуците им демократи ограбиха трудът на баба, мама и на тати.

Хората са най-голямото богатство на една страна,защото без хора нищичко не става на тази земя.
Делят ни на леви и десни, на сини и червени, на стари, млади и модерни, делят ни, а искат на страната ни да сме верни докато с личен пример се вижда, че те съсипват родината ни мила и ни баламосват с разни заучени фрази и с постановки, и с реч на омрази.

Истината е, че в хората е ключът и проблема, ако сме единни в желанието си да спасим страната няма сила да ни спре на земята! Ако сме разединени лесно ще ни превърнат в изчезващо племе. Америка – страната на демокрацията по света е била с коренни жители индианци, а днес те живеят в резервати и такава ще е България – от страна велика и сила голяма в света делена, късана, разделяна и на финала една територия освен, ако не решим държавата си да спасим.

Не позволявайте на довчерашни ченгета днес на мафията и заптиета да се месят във властта за да управляват вашата съдба както и довчерашни шофьори днес яко горе във властта водят страната ни към пропастта.

Изхвърлим ли боклука от властта лесно ще се подреди нашата страна!

Пак ли ще търпим и докога?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе