Светлозар Минов: О ,неразумни люде! Поради що се срамуваш да се наречеш българин?

в България

О ,неразумни люде! Поради що се срамуваш да се наречеш българин?


Светлозар Минов: Неудобната истина – Забулено величие на един народ! Как един пост на блогъра Светлозар Минов, разбуни социалните мрежи? Защо истинските исторически факти, са неудобни за „някого”? През последните няколко дни във Фейсбук, се разрази истински скандал!

Въпросният колаж на Светлозар Минов.
Въпросният колаж на Светлозар Минов.

Блогъра, дръзна да сподели един колаж, който се оказа неудобен за „някои” хора, сподели пред екипа на ……………., за лавина от коментари. Неудобната истина – за величието на един народ и държава!

Ние няма да коментираме хората, които са писали, споделяли или ругали. Ние просто ще зададем, няколко въпроса на мислещите и знаещи хора!

Мнозина от Нас – поколението над 40 години, добре помним часовете по История! Знаем как се говореше за Величието на България, произхода ни, за траките и техните обичаи! Знаем и как се премълчаваха или покриваха, замаскираха, някои факти и събития! Сега обаче, с тази Либерална Демокрация, нещата съвсем излязоха от контрол! Траките били малобройно гръцко племе! Цар Самуил се оказа МАКЕДОНЕЦ! Химна на България – холандски! Турско робство не е имало, а е било мирно съжителство! Левски и Ботев пък били терористи!

Руснаците били терористи, които се сражавали със законната Османска властта, a българските опълченци – сепаратисти! Тези и още други дивотии ни заливат денонощно. Мнозина се стараят, да унищожат История, Религия и Морал, на цял един Континент, но не само на България! Всички „познавачи”, „експерти”, „историци” и „съвременници на древното минало”, в един глас са ревнали, да оплюват колажа и автора му! Без да сме адвокати на Светлозар Минов, без да вземаме страна, без да споменаваме за дипломи, образования, отличия и други просто ще изкажем собствено мнение!

Нашия екип има няколко въпроса към всички мислещи и активни хора, както и към тези, които плюят и охулват поста! – Дали конкретиката на „Българската Държава”- или „населението на територията на България”, ще помогне да се популяризира истината, за Величието на нашите предци? – Ще се промени ли факта, че всячески се опитват да покрият истината от Нас? Защо се мълчи за Варненския некропол? Защо не се рекламира и не се изучава подробно в училище?

Защо не се разкажат тайните му в подробности и да се види: „Кой от кого преписва История?”

– Защо се премълчава, защо не се изследва и не се показват другите археологически открития? Защо се бърза да се залее бетон върху тях, да се опъне магистрала или тротоар?

bulpress tv

– Защо в България не се ценят артефактите, но в чужбина по аукционите се продават скъпо и прескъпо?

– Защо „защитниците на Историята и Правдата”, не казват нищо за подарената История, на подарената държава Македония? – Задавате ли въпроса, драги читатели:

„Какво ще стане, ако всички българи разберат, че България е люлката на Европейската Цивилизация и не трябва да слугуваме на никого, защото от НАС е тръгнало Познанието!? Ние само трябва да си го припомним и да се възродим!

– Размислите за истината оставяме на ВАС!

Въпросният колаж на Светлозар Минов с какво заслужи огромната вълна от хейтъри и анти Български коментари?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе