Очакваната рязка промяна на времето е в сила

в България

Очакваната рязка промяна на времето е в сила

Но няма сила, която да направи рязката промяна на политическият климат в страната. Всичко си е постарому и всички мразейки прегръщат ГЕРБ. Всички крепят Бойко да си изкара целият мандат.

Малка коалиция, голяма коалиция, широка коалиция и всички дето са на хранилката. Вдигат заплатите на администрацията и учителите, а уж купуването и продаването на гласове е престъпление.

Иначе обновената листа на Йорданка Фандъкова някак си всичко си е постарому там – там са си старите мутри, там са и хората от ъндърграунда. Общински съветници с къщи, с тенис кортове и гарантираният охолен и луксозен живот от ГЕРБ. Рязко захладнавя в страната и от Северозапад нахлува хладен въздух, студент фронт и преваляване в страната .

Мая Манолова е на терен сред хората обсипана с проблемите на нацията, но тя е свикнала като бивш омбудсман да бъде до хората, да е част от решенията, а не от проблемите.

Иначе днес медиите ще казват, че е открита на 30 светлинни години от Земята планета, която не би трябвало да съществува, но то и Бойко не би трябвало да е на власт, ама царува и ГЕРБ яко пирува.

И така очакваната рязка промяна няма да се случи докато ние хората не решим да я направим. Време е да изхвърлим боклука от властта, но само заедно иначе всичко ще е постарому…

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе