От Сърбия до Владивосток – Сръбско-славянски алианс за спасение

в Свят


От Сърбия до Владивосток .
Гост на медийния център „Център“ в шоуто „Интервю“, редактиран и воден от Деян Петър Златанович, беше Андрей Родионов, основател и президент на “Руско-словенското обединение и възраждане“. Родионов предложи на Сърбия, вместо на Европейския съюз, да води военно-политически съюз с Русия. Вижте видеоклипа, който гостът ни каза по този въпрос!

Източник: srbin.info

Припомняме, че от България също има няколко организации, които се присъединиха по-рано тази година към Славянското обединение и православно такова.

На международната среща в Белград където взеха участие отбрани представители от Македония, Словения, Полша, Словакия, Сърбия и България.

От Българска страна бяхме представени от зам. председателят на „Приятели на Русия и православен“ Атанас Стефанов и Мадлен Кирчева от Народен Събор, а от медийна страна само Булпресс отрази това международно събитие. Вече открито се говори за славянско и православно обединени от Сърбия до Владивосток. Дали се чертаят нови карти или ново разделение на света ние не можем да кажем.

Снимка Информационна агенция Булпресс

Едно е ясно обаче, че открито се говори и се работи за международно Славянско и християнско обединение, а дали това е отговорът на пълзящият радикален ислям, бъдещето ще покаже. Както казваме в България „Съединението прави силата“.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Свят

Отидете горе