От днес всички инвалиди спират да получават пенсия

в България

От днес всички инвалиди спират да получават пенсия


От днес всички инвалиди спират да получават инвалидна пенсия у нас!
Пълна лудница е по гишетата в пощите и днес вместо пари да си купят лекарства инвалидите получават писма от НОИ, че пенсията им е спряна!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! ЛИЦАТА СЪС СОЦИАЛНА ПЕНСИИ ЗА ИНВАЛИДНОСТ, ПРЕКРАТЕНИ СЧИТАНО ОТ 1 ЯНУАРИ 2019Г. ИМАТ ПРАВО НА МЕСЕЧНА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА, ОТПУСНАТА ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И ИЗПЛАЩАНА ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ, КАТО РАЗМЕРА И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО-НИСЪК ОТ РАЗМЕРА НА ПРЕКРАТЕНАТА ПЕНСИЯ.

На практика обаче имат удръжки и пенсия от 250 лева става 238.74 с удръжката 216,10лв.
Протести във Франция и вдигнаха пенсиите с по 100 евро. И така майките с деца протестираха и всички хора с увреждания получиха удръжки и у нас! Вярно няма такава държава, нали?

Войната срещу лошият материал продължава!
Колко умело е подбрана датата да се случи тази инквизиция – след новогодишните разходи и преди новите сметки за ток, вода и парно.
Ако това не е изтребление, какво е?

Сподели на стената си и нека повече хора видят истината!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе