Отчаян мъж подхвърли парченце пица на Бойко и Цецо: „Ненаядоха се, нека и те хапнат малко“ / ВИДЕО /

в България

Отчаян мъж подхвърли парченце пица на Бойко и Цецо: „Ненаядоха се, нека и те хапнат малко“ / ВИДЕО /

Парчета пица за премиера Бойко Борисов и заместника му в ГЕРБ Цветанов Цветанов остави пред сградата на Община Благоевград мъж от града, предаде местната медия Благоевград-нюз.

Действието му е символичен протест срещу управлението на мафията ГЕРБ в последните години.

„Оставям ги, за да се наядат. Нали са гладни – нека ядат! Нашите деца няма да ядат, но те поне нека ядат“, коментира мъжът.

Той обясни, че единственият му син е учил в Американския колеж в града, отишъл на бригада в Америка и не се е върнал. И детето, и родителите страдат от раздялата, но

бащата се надява синът му да не се върне в България.

„Какво ще прави тук“, попита реторично той в отговор на въпроса защо не иска детето му да се прибира в България.

„Извинявай, Бойко, че няма кетчуп и майонеза, но ще я лапнеш и такава“, обърна се той към премиера задочно.

Действието се развива на площада, ремонтиран за 5,5 млн. лева, и открит от Цветан Цветанов и кмета на Благоевград Атанас Камбитов шумно и с огромни благодарности към Борисов.

bulpress tv

На клипа, показал видимите резултати на ГЕРБ в града, Цветанов реже лента, деца танцуват, танцьори играят народни танци, а хората са щастливи. Веселин Маринов изпълнява песен, химн на града, в която Благоевград е наречен „слънчев рай“.

Колкото и шумно, обаче, да си благодарят политиците и да опитват да убедят хората, че правят всичко за тях, символичният протест на този баща показва реалността – хората предпочитат децата им да живеят в чужбина, защото не виждат бъдеще за тях в България – страната, която Борисов управлява близо 10 години.

Изявлението на бащата беше записано от няколко благоевградски медии. / edinnabulgaria.com

Виж още публикации на bultimes

Видео може да видите по-долу:



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе