Откриха пика на женската красота

в Любопитно

Британски и американски учени често ни радват с всякакви забавни изследвания. Този път решиха да изчислят средната възраст на жена, която е в цъфтежа на красотата си.

Доскоро всички твърдяха, че представителките на нежния пол остават красиви до 30-годишна възраст и постепенно красотата им започва да избледнява. Но резултатите от новото проучване може да ви изненадат и да ви направят щастливи едновременно.

За да разберете на каква възраст са най-привлекателни жените, американските учени са анализирали възрастта на най-красивите жени на нашето време.

Оказва се, че модната индустрия за красота не е само изпомпване на пари, а наистина ефективни средства и процедури, които помагат дълго време за запазване на красотата и младостта на жените. Според проучвания на специалисти от Бостънския университет между 30 и 40 години е средната възраст, като най-красивите жени са на 33 години. Сега тази цифра се е увеличила на 38 години.

За да се получат тези резултати, са били изследвани жени, които са били в различни издания на списание “People” през последните 20 години. Разбира се, 38 години е средната възраст. Например 59-годишните Шарън Стоун и Мишел Пфайфър са признати за една от най -красивите жени , както и 49-годишната Джулия Робъртс.

Така че, скъпи жени, не бива да се страхувате да губите красотата и женствеността през годините и да гледате на вашите 20-годишни момичета като конкуренти. В края на краищата жените стават все по-хубави с възрастта.

Източник: retro.bg

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе