Отгледани в бедност и възпитани в робство!

в България


Отгледани в бедност и възпитани в робство!

Ситият на гладният не вярва, а думите за хората са популизъм, това е политическият реализъм !
Отгледани в бедност са нашите деца с дрехи втора употреба, обувките им също, бащите им карат втора употреба коли, а и къщите и апартаментите ни не са нови !

От малки са залети с политическа помия, те вече виждат, че няма управия !
Да живеем за емиграция при тази Демокрация си е престъпление против един народ и една нация!
Бедността е най-тежката форма на робство !

И всички сме роби бедни на пари или богати като всеки робува – един за къшей хляб, друг за яхта, трети за амбиции, четвърти иска кариера и така всеки е роб един на думите – какво ще кажат хората, друг пък иска за него да говорят хората, а децата ни навели нос над телефона или таблета живеят не при нас, а в нета !

Кой може да каже, че е свободен и не е роб на парите или на властта кой може да каже, че не зависи от икономическа или политическа нагласа на дадена конюнктурна маса !

Така докато се борим за сметки и режийни за храна животът си ни отмина, а децата ни растат и после току виж отлитат да търсят по-добри места за да свият гнезда !

Това е политиката в страната – отгледани в бедност и възпитани в робство, а за спасение никой не говори, но все пак „наведена глава сабя не я сече“ тихичко да си помълчим с наведена глава и да запалим свещ с смирени за умрялата страна !
Погребахме мечтите си, погребахме бъдещето на страната и на децата си!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе