Основен поминък в България е кражбата

в България

Основен поминък в България е кражбата

Кражбата е генетично заложена не само в ромите, а и в българите . Чисто исторически погледнато се краде откакто свят светува по нашите земи. Варвари ни викат и от където минем трева не никне. Крали сме и не спираме и по византийско, и по турско сме крали хазни! Защо имаме толкова много хайдути дето са грабили кервани и са дебнели по търговските пътища?

След това хората крадяха от античните крепости и къщи, и дувари като градяха, ама пак крадяха. Крадеше се и по Комунизма – всеки крадеше и така се строиха вили и къщи. Дойде масовата приватизация, е такова крадене не е имало викаха хората като там заводи се крадяха, но след това безнаказаността на управляващите растеше с алчността им, а сега се крадат евро фондове – усвояват се пари за сметка на качество, а качеството на пътя се измерва в човешки животи.

Краде се и докато закони няма като на Крум пак ще се краде. В България основен поминък е явно кражбата – сега по явно, а преди по-скрито. Има или няма такава държава сами преценете, но докато бабите си купуват крадена риба от бракониерите, докато на улицата ви продават прясно мляко с неустановен произход и вие сте щастливи от далаверата, която ви е споходила ред и законност няма да има!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе