Оперативно престъпна група ГЕРБ с операция „мръсен въздух“!

в България

Оперативно престъпна група ГЕРБ с операция „мръсен въздух“!


Инкриминиране на оцеляването! От ОПГ ГЕРБ възнамеряват да могат да нахлуват във всеки дом когато си поискат за да могат да поверяват с какво се отоплявате. Законодателни промени за инкриминиране на горенето на отпадъци и да се намали замърсяването на въздуха. Така на практика от ОПГ ГЕРБ от Оперативната престъпна група искат до 2 години затвор и глоба до 5000лв. За маловажни случай глобата да е до 1000 лева глоба и пробация. Това са санкциите за физическите лица, но не чуваме да има санкции за юридическите лица.

И така не чуваме за какви санкции и глоби за промишлените замърсители на природата като заводите, които горят отпадъци. Тецове, леярни за метал и всички други, които произвеждат огромни дози химикали в природата. Това е политическо лицемерие към техните избранници.

И така частни НПО-та мерят въздуха в страната и в СОФИЯ, който завиха, че само в София имат над 500 доброволци, които мерят замърсяването в София и над 1000 в цялата страна. И така има мониторинг в страната . Ще се говори за проблемът по телевизия и радиа докато се криминира и това да си направиш Барбекю бар, да си запалиш печка на село, на къмпинг огън да запалиш все ще е престъпление според НК, а в същото време Оперативната престъпна група ще горят боклуците на Италия, Германия и други държави.

Има или няма такава държава сами преценете, но тези от Гетата дето гласуваха за Фандъкова сега имат проблем с оцеляването! Иначе застрояването на зелените площи продължава и докато се секат дървета за да пораснат на тяхно място сгради може, но когато се горят дървета проблем има! Оперативно престъпна група ГЕРБ с операция „мръсен въздух“ или чисти ръце за пред Европа, но чиста ли им е съвестта, да чиста е, защото съвест нямат!

И така разделяй и макар и владей дали системата ни убива не знам, но със сигурност ни вкарва на любимата си вибрация. Сега палите сухата трева в двора и комшийката се обажда, идват и глоба, пробация като системата работи – дела, адвокати, такси, глоби и така системата се самоиздържа, но вие дебнете комшийката и мъжът и пали барбекю. Вие се обаждате и подавате сигнал, идва полиция и пожарна, глоба и на съседа, пак дела и документи, пак такси и пари за системата, а на финала още разделение, още омраза!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе