Оз.полк.инж Кирил Стаменов: ЕС ИЛИ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“!

в България

Оз.полк.инж Кирил Стаменов: ЕС ИЛИ "ЧЕТВЪРТИ РАЙХ"!


ЕС ИЛИ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“!
Още през 30-те години Хитлер развива идеята на отявления нацист Функ, член на Берлинската Академия на нацистите.
Идеята му е европейските страни да се обединят около германската икономика и по този начин да пороби икономически без войни европейските народи!
През 1958 г. същият този Функ е инициатор за създаването на ЕИО със седалище Брюксел, предвестник на днешния ЕС от няколко европейски държави и НАТО …

Нацистката идея се осъществява чак в края на века, когато се създава ЕС, който освен държавите от първоначалния замисъл обхваща все повече държави, като в момента са обхванати почти всички европейски държави, като най-мощната икономически е Германия благодарение на тези подкрепяха Хитлер в израстването му до фюрер „Круп“, „Сименс“, „Фолксваген“ …

Останалите страни членки гравитират около мощната германска икономика възродила се след ВСВ с огромна част от финансите на ограбена от Хитлер Европа.
Странното е, че все повече европейски държави се натискат да влязат в този странен съюз, да получават средства от там които ги правят икономически зависими от Съюза и най вече от Германия!
Така че, честито ви ново икономическо робство европейци, честит ви нов „Четвърти райх“!
България, разбира се отново е в групата гравитираща около Германия и идеите на Хитлер и нацистите още от 30-те години на миналия век!

И странно защо много му се радват нашите политици, също като онези политици които докараха Родината ни до три национални катастрофи благодарение на вечната и непреходна любов между Германия и България …
Аре честит ни „Четвърти райх“ и членство в престъпната военна групировка НАТО, които запалиха и унищожиха вече повечето страни от Близкия изток, които отново имат мераци за необятната Русия!
Не си ли научихте урока, бе български политици сбъркани?
Не вдевате ли, че щом е Съюз, то той непременно се разпада?
Историята помни една Австроунгарска империя, Югославия …
Къде са сега?

Историята помни онзи съюз – СССР, където също имаше комисари, ама с нагани и кожени тожурки, къде е този СССР сега?
България през вековете винаги е била независима държава и затова е била мощна и Велика, всяко членство в някакъв съюз и най-вече с Германия ни е убивал и водил до национални катастрофи!
Впрочем България вече е катастрофирала икономически и финансово заробена, българите стават доброволни роби в този ЕС и е на път дори да изчезне …
България отново е робска страна!
Този път безвъзвратно …
ЧЕСТИТО НИ ЧЛЕНСТВО В НОВИЯ „ЧЕТВЪРТИ РАЙХ“, БЪЛГАРИ!
оз.полк.инж Кирил Стаменов
Това публуикува оз.полк.инж Кирил Стаменов на стената си !

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе