Няма сила, която да спре сълзите!

в България

Няма сила, която да спре сълзите!


Няма сила на Земята, която да спре сълзите в очите на старицата в магазина, която не може да си купи насъщният и помоли да и отрежат половинка, че няма пари за цял! С 35 години стаж на нивата в тогавашните времена когато България произвеждаше толкова много храна, че изнасяше и за Русия и други държави. Днес държавата я няма, а всичко е частно! Капитализъм, в който няма милост, няма състрадание, няма другарството, което крепеше народът в трудните дни. Няма го селото вече такова каквото беше, няма го народът такъв какъвто беше. Краят е дошъл, всичко е на доизживяване. Няма сила на света, която да спре сълзите на майката изпращаща дъщеря си в чужбина немила-недрага да служи и да робува на друга държава.

Няма сила, която да спре и моите сълзи когато пиша тези редове, думи и сълзи, които изтриваме ние. Няма я България вече, нямаме народ и нация, а всичко е борба за оцеляване или евакуация. С болни, немощни и стари революция не става, а властта не се предава! Изборите нищо не решават и тук нещата са далеч във времето предрешават.

Народ, който не може да се изхрани, народ, който не може да се лекува, народ, който не се учи, а само боледува. Някога изнасяхме продукция и внасяхме технологии, но сега изнасяме злато и внасяме боклуци, а истинският боклук е във властта, но него кой да изгори, че душата ми изгоря, сърцето ми се къса, душата ми се бунтува окована в бедност! Справедливостта и платата останаха някъде във времето назад, там където са спомените ни, там където някога живяхме сега е друго, сега е изтезание от едни и страдание за други.

Системата била такава нима тя не е от хора и те нямат сърца, нямат ли души, нямат ли и те деца или всички са сковани от страха за къшеят хляб? Няма сила, която да спре сълзите, но няма сила, която да спре и клетвите, няма сила, която да ги предпази от народните проклятия!

За съжаление нашето бездействие плащат децата ни, а техните грехове ще плащат техните деца, дано са живи Господи да гледат и да плачат като нас, да страдат и те, но няма кой да изкупи техните грехове!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv