Няма кой да ушие байрака

в България

Няма кой да ушие байрака


Няма кой да ушие байрака, няма кой да му сложи и знак и да извика гръмогласно „търчете, ето го боклука, тамо са раите на олигарси и на бандити“!

Няма кой вече на протестите като протестират разни индивиди и девойки с носии, разни палячовци със знамена, но те на са народните будители, те не са и народните спасители, а те просто правят поредната манифестация за да яхнат вълната на гневът и да я угасят !

Над 40 000 НПО-та в страната за всичко каквото се досетите има такива, но кой ги управлява и дали някой ще ви помогне когато Вие сте отишли за помощ там?
Все чакаме будители, все чакаме спасители и те никога не идват и няма да дойдат, защото когато някога дошли са тук руснаците да ни спасят от робството вековно нима не са имали своите планове и интереси ?

Когато нацистите са ни покорили и с тях сме се били, а нима пак руснаците не са имали своите мотиви и през Комунизма бе така – пазехме границите им на СИВ и на Русия!

Сега е друго – Янките са тук и те пак са със своите интереси! Време е да разбере народът мил, че никому не е мил – нито на силите отвън, нито на силите отвътре !

И така, време е да се събуди раята и да се освободи от ламята захапала символите на властта и да се освободим, чак тогава златната ябълка ще при нас и ще берем реколтата на това що сме ние посели !

Защото каквото посеем днес, това ще пожънем утре !
Понякога там в боклука израстват най-красивите цветя !
Време е да запрятаме ръкави и както казва един младеж „смятам да ви мятам“!
Готови ли сте да променим съдбата си или вече е късно, или вече няма смисъл ?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе