Николай Цонев: „Да си Български войник не е участ. Да си Български войник е чест и привилегия”

в България

Николай Цонев: „Да си Български войник не е участ. Да си Български войник е чест и привилегия”


НИКОЛАЙ ЦОНЕВ С КОМЕНТАР ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

На въпроса русофил или русофоб сте, Николай Цонев е отговорил БЪЛГАРОФИЛ, а това се доказва и в изтеклите стенограми някога от американското посолство където коментарът по негов адрес е, че САЩ с него ще имат проблем, защото не е бил послушен като предният министър на отбраната и само след няколко месеца той не бе на длъжност !
Прави впечатление не един цитат излезли от неговата уста: „Добрият пълководец няма слаби войници”! „Да си Български войник не е участ. Да си Български войник е чест и привилегия”, „Нито един офицер не трябва да забравя в какво се е клел, а именно България”!

Именно на такива личности има нужда българската армия !
Хора, които са истински патриоти и родолюбци, хора, които и за миг не са спирали да бранят честта и достойнството на българският пагон и чест! Затова трябва Българската армия и всички Офицери и редови войници да им се върнат всички финансови и материални и нематериални стимули, които получаваха по времето на Николай Цонев !

Българският войник да бъде мотивиран, но и да бъде обезпечен за да може с гордо вдигната глава да носи службата си визирайки разликата във възнаграждението на контингента ни в Кербала и техните колеги от ООН !
Според Николай Цонев Българската армия има нужда „стягане на редиците”,но и от мениджърско управление и оптимизация, и баланс в армията ни !

Той изказва мнение, че в Българската армия има много достойни офицери, но и много достойни такива са напуснали редиците на армията ни, а държавата е инвестирала те да бъдат обучени и някои от тях трябва да бъдат привлечени в редиците на Българската армия заради професионалните си качества и родолюбивите си възгледи !
На финала Николай Цонев поздрави целият Български народ по случай днешният празник 6-ти май!

Днешната дата идва да ни напомни, че Българската армия може да се въздигне от всяка една ситуация и пожела много здраве и късмет на всички ни и изказа оптимистична прогноза, че вярва, че Българската армия може да се превърне в една модерна и професионална такава, с която да се гордеем но дълбоко се съмнява, че това ще е възможно с това правителство!
Източник: wars.bg



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе