Николай Иванов: Случайно ли тръгна коронавируса от Китай по света и у нас

в България

Николай Иванов: Случайно ли тръгна коронавируса от Китай по света и у нас


Николай Иванов: Случайно ли тръгна коронавируса от Китай по света и у нас

Западът е лицемерен,а изтока е отмъстителен и лукав.Всичко тръгна уж от Китай,а днес заразата коронавирус с паниката,вече е в целия Евроатлантически свят от Ванкувър до Владивосток.Замислил ли е Китай нещо на света, съставен от бялата и все още господстваща раса.

Случайно ли Коронавируса тръгна от Китай по време на Китайската нова година, където уж 60 милионна провинция Хубей с главен град Ухан ,беше поставена под карантина. Провинция Хубей с главен град Ухан е китайската „силициева долина“ на високите технологии в Китай.

Последва връщането на китайци, след Китайската нова година във Европа,САЩ, Канада,Иран и Русия с което се разрастна и прояви Коронавируса в тези страни и континенти.В същото време заразата в Китай отшумя ,а китайските стоки поскъпнаха в пъти,а акциите на световните западни компании се сринаха в пъти и продължават да се обезценяват.

Единствено китайските държавни инвестиционни фондове, могат да изкупят всички акции и фалирали компании от евроатлантическото пространство,докато паниката на Коронавируса,срива икономиките му.Китай има да си отмъщава за опиумните войни и разрушаването на осмото чудо на света Императорския дворец през третата опиумна война.

Ние българите да не забравяме,че Великата китайска стена е построена от Цивилизацията на българите,за да се защитят от агресията на китайските племена.Историята , която учим в учебниците не е тази, която стои във военните,исторически разузнавателни архиви, където всичко е реално в географското пространство.Китай вече не е само „фабрика на света“, той вече е и една финансова империя с инвестиции във всички континенти и страни.

Малко българи знаят ,че Китай вече е най големия земевладелец у нас с явни и задкулисни инвестиции.Не случайно Президента на България Румен Радев, обсъди кризата с коронавируса първо с китайския посланик,а не с бутафорния кризисен щаб на правителството.Президентът Румен Радев, като висш пилот и военен,добре познава същината на вирусите,с които най малко,като военен пилот е бил длъжен да изучава и познава.Китай определено е тръгнал на поход за завладяване на света,а никой завоевател от как свят светува не го прави с добро,дори и завоеванието да носи цивилизован или технологичен напредък.
Въпросът е ще се обедини ли света на еврооейската цивилизация,изградена след Великите географски открития и Ренесанса и достигнала върха си през 20 век ,въпреки двете световни войни.В 21 век на новите дигитални и биотехнологии за първенството ще се стреми новият технологичен и имперски Китай,макар и управляван от Китайската комунистическа партия,а може би тя вече в същност е най -голямата в света националистическа доктрина.Как ще отговори на Китай, след пандемията коронавирус европоидната раса и цивилизация,макар и разделена от противоречията на САЩ, Европа ,Русия,Южна Америка,Австралия и Индо-европейска Азия ще покаже 21 век.

Автор: Николай Иванов докторант по „География на страните (регионална и политическа география) към катедра “ Регионална и политическа география“ на Софийския Университет „,Свети Климент Охридски“

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.