Непоискана прошка не се дава

в България


Непоискана прошка Бойко Борисов – „прост народ лесно се лъже“ и така ви излъгаха, че всичко му простихте.
Без прошка да ви е поискал как така се създава ситуация, че всички го мразят, а всички са му гласували доверие? Простиха му 148 убити мафиота по времето когато беше главен секретар.

Простиха му за АЕЦ и за „Южен Поток“. Простиха му за скапаните магистрали и за смотаните булеварди и площади. Простиха му за геноцида над българският народ.

Простиха му за фалшивите лекарства и ваксини и за десетките хиляди умрели хора от това. Простиха му за унищожената икономика, огромната безработица на България.
Простиха му за над 900 обезлюдени населени места.
Прошка му дадоха и за над 4000 закрити училища.
Като добавим и 400 затворени болници за тях кой му е простил?
Сега му прощават и 800 000 инвалиди за намалените пенсии.

Прощават му за всичко. Властта произлиза от народа, а той сам бил народа щом той ги назначава и ги уволнява. Един министър крал, друг усвоявал, трети вземал, четвърти лобирал, а Бойко от корупция уж не разбирал.

Непоискана прошка не се дава – това е неписан закон и да спре да се прави на ощипана мома пред народа и пред света като няма как някой да е взел някой лев и Борисов да не знае за това, да не знае за комисиона за черната партийна каса на ГЕРБ, с която после се купуват избори.

Той бил въздал справедливост и как се случи това?
Да не би да се оправи демографската криза и да се строят нови училища и детски градини?
Да не би да вдигнаха заплатите и пенсиите?

Да не би да живеем по-добре бе хора?
Никой на никого не е прощавал и те на нас не са простили, а изтреблението продължава до денят, в който няма да има такава държава.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе