На герба имаме лъвове, а живеем като плъхове!

в България

Като мишки сме се свили по дупките и сме се изпокрили! Когато народът протестира ние си седим по домовете и сме безучастни, а после няма кой да ни подкрепи когато дойдат лоши дни. Не сме народ и мърша ние не сме, а просто сме се предали и оставили на битовизма да определя съдбата ни – за едното ядене и пиене живеем, а то едно ядене и пиенето е едно, ама не ми я хвали.

 

Нямаме национална гордост и как да имаме като виждаме какви са патриотите ни, като виждаме какви са политиците ни дето ни управляват? Всеки ден газят националната ни гордост, погазват се закони и конституция, погазват се чисто човешките и моралните закони всеки ден след ден и така привикнахме с това, че наведена глава сабя не я сече. Робското мислене е факт и ние доброволно сме си сложили робските вериги.

 

Избори след избори и какво се промени? Забраниха ни миналото за да не знаят децата ни, че може и здравеопазването да е безплатно, да не знаят, че може и образованието да е на ниво безплатно, забраняват ни спомените за миналото ни и историята ни се подменя за да не помним за славните свободни траки, да не помним за велика България простираща се до три морета и как великите уж световни империи са ни плащали данъци. Българите от където са минали държави са правили, а днес от където минем трева не никне . Робството е съжителство, а раят на земята в бунище се превръща. Като плъхове сме изпокрили в мишите си дупки. Време е за национална гордост, че и ние сме дали нещо на света и то какво е най-милото си – децата си, бъдещето си, а какво сме дали на нашата родина?

„Време е да изхвърлим боклука от властта“ три години скандираме това и боклука богатее, а народът болен и гладен старее, а младите по чужбина се евакуират, а тук политики имитират.

Ние сме последното поколение, което може да върне надеждата за спасение от икономическото робство и от този геноцид, но разделят ни на русофили и русофоби, на леви и десни всякак ни делят за да могат да ни управляват лесно, да ни мачкат един по един, но е време да си спомним заветът на Хан Кубрат за снопът от стрели и законите на Крум да върнем та тогава да видим колко политици ще станат инвалиди с по 200 лева пенсия?

На герба ни има Лъвове, време е да се държим като такива или герба да се смени и да сме роби ние. За какво умряха Ботев и Васил Левски ми кажете, но Ви моля не ме лъжете?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе