Народът който се опълчи на Боговете скоро не ще можете да спрете

в България
Народът който се опълчи на Боговете скоро не ще можете да спрете
Народът който се опълчи на Боговете скоро не ще можете да спрете

Народът, който се опълчи на Боговете, скоро не ще можете да спрете Къде изчезнаха траките?

 

 

Днес тези смели мъже и жени, които и страх от Боговете нямали, а тираните ненавиждали дори от дъното на душата си. Всичко големи въстания в Гърция и Рим пак нашите тракийци са правили и са успявали.

 

500 години кланета по тези географски ширини не са успели да прекършат Българският дух. Реките от кръв в Перущица и Батак светът потресли са от онзи башибозук . Силата на свободният дух е безгранична, но и духът се възпитава .

 

По време на гръмотевична буря траките имали обичай да излизат на открито и да пускат по една запалена стрела към небето.

 

По този начин те показвали на бог Зевс (сред траките наричан още Сбелдтурдос или Гебелеизис), че не ги е страх от него и че те самите са господари на собствения си живот и съдба.

 

Този ритуал се свързва още с мита за змиебореца и показва как богът-гръмовержец, въоръжен със своите стрели-мълнии, побеждава силите на хаоса, приели облика на страховит змей или дракон.

 

Тъй като чудовището често се отъждествява с буреносните облаци, то стрелбата срещу небето е израз на противопоставянето между вечните врагове. По време на този ритуал ролята на бога се приема от тракийските царе или герои, които стрелят към небето. Сега една бюлетина няма кой да пусне срещу Тираните на нашето общество и тракийската любов към родината е изкоренена. Къде изчезнаха траките днес, нима техните гени не текат в нашата кръв, нима смелостта като поведение доказвано в хилядолетната ни кървава история е изчезнала заедно с митовете и легендите?

 

Тиранинът казва, че само лош материал е останал в България и май е прав!

bulpress tv

Подиграват ни се, наричат как ли не, а ние и една псувня не смеем да пуснем към гръмовержецът на този народ дошъл да ни затрие не с мълнии, не с бури, а вселяващ страх със системата и мафията, а атрибутите му са бедност, болести и мизерия като страхът е най-страшното нещо на света и той убива смелостта, другото са оправдания.

 

Ще дойде ден, в който в бурни времена ще излязат и малкото останали тракийски наследници и ще опънат тетивата на съдбата си срещу самопровъзгласилите се за богове и тежко им тогава.

 

Защото няма да говорим само за изхвърляне на боклуците от властта, а за директна и радикална демокрация и правото ни на живот на нас и децата ни освен, ако не сме заменили действията с шерване и лайкове до тогава.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе