НАП и похитителите на изчезналият кивот

в България

НАП и похитителите на изчезналият кивот

Кивотът на животът и неговите похитители. То да беше само НАП, ами то навсякъде безхаберие и хаос! Как е в Медицината и Армията, как е в МВР?

Виждаме в министерството на земеделието какво е – субсидии и къщи за гости, а за животните да не казваме!

Министерство на транспорта – ТОЛ системата не работи, винетки за тировете няма, виновни също няма.

Здравеопазването е в колапс – болници затварят, лекари и сестри протестират, а виновни няма. Образованието и там всичко е „наред” – над 4000 училища са затворени и тенденцията продължава сигурно заради демографският срив, защото социалното министерство е супер и работи за нацията или за една част от нея!

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ В КОЯ СФЕРА ВСИЧКО Е СУПЕР И РАБОТИ?

 

Кое е добре в тази държава икономиката ли, туризма ли, кое му е добре на това бандитско правителство, че го избират пак и пак?

И така похитителите на изчезналият кивот похитиха една държава, един народ и едни нация, съсипаха ни и сега какво – виновни няма и няма и кой да им потърси вина!

bulpress tv

НАП и похитителите на изчезналият живот

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе