Най-милото ви е под заплаха

в България

Най-милото ви е под заплаха

Най-милото ви..
Какво се крие зад истанбулската конвенция? Сорос и неговата армия от безродници са готови на всичко за да напълнят джобовете си! Джендър идеологията е едно малко перо в машината за объркване на нашите деца, която си има своето икономическо обяснение !

Вече близо 50% от мъжете използват козметични продукти, а това са милиарди купени продукти ! Скритият капан, в който днес ви облъчват телевизията е, че децата имат права, но истината си има своето финансово обяснение ! Да си представим чисто хипотетично за какво става дума !
Например детска педагогическа стая е разделена на две подразделения – такава към МВР и такава към общината ! Тази към общината обаче е обсебена от частни НПО-та и агенции за закрила на детето и ред такива зад които се крият агентите на Сорос такива като БХК с адвокати, които цитират световни практики и международни закони !

Вижте как обаче се появяват парите в играта ! Тези закони им дават много голяма сила за манипулация и контрол за мачкане на обикновените – родители !
Така една учителка в училище получава хонорара на всеки подаден сигнал за дете или на всяко поръчано дете ! Идват от полицията, идват и от социалните и изведнъж се появяват адвокатите на тези НПО-та и се завеждат дела да се спасява УЖ детето от неговите родители !

Всички служби на държавата са на хранилката на тези НПО-та!
Припомняме, че МВР дори няма право да разпита заловен мигрант или някой от малцинство без да е дошъл адвоката от БХК и това е черно на бяло подписано с тези соросоидни институции и Министерството на Вътрешните Работи !
Стигнахме до там, че децата като приоритет на държавата се превърнаха в разменна монета !
В някой държави това вече е факт и не едно семейство е разбито, и не един родител са осъдили !

Както казваме най-милото ви е под заплаха!
Вече в училищата се раздават листовки, които децата ги карат да попълват, в които ясно се разпитват децата дали родителите им ги бият и за семейно насилие !
С подкрепата на ГЕРБ и истанбулската конвенция може да не е официално приета у нас, но вече се изпълнява !
Да не говорим, че доста университети имат паралелки за обучение на преподаватели в джендър практики! Най-милото ви е под заплаха!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе