Мая Манолова: Решение има

в България

Мая Манолова: Решение има

Мая Манолова: Решение има! Мая Манолова с решение за спасение на София, с решения да запази и развие Витоша. Спорта е здраве и Мая го знае и нека всички възпитаваме нашите деца в спорт и излети в природата, и нека пазим природата чиста. Мая Манолова заяви, че решение за Витоша има, има и за София, но в София е време да се сложи ред. Стига с ремонти на ремонтите, стига, простичко е като за прости хора да го разберат, но от ГЕРБ не искат да чуят. Мая Манолова ясно заяви, че трябват детски градини за всяко дете.

Трябват и конкретни мерки за чистотата на въздуха в София – повече зеленина, повече дървета и по-малко вредни емисии, но трябва воля за това. Трябва да се спре това презастрояване в междублоковото пространство, защото хората искат зеленина, а не да гледат панели, хората искат въздух, а не да се чудят къде да паркират, хората искат нормалност.

Достъп до Витоша чрез всекидневен транспорт и да възстановят Драгалевският и Княжевският лифт, да се улесни достъпът до планината и нека да видим тогава дали природата няма да направи нас хората по-добри и да ни даде въздухът и енергията от която имаме нужда, нуждата от добрина и човечност, защото в планината има една пословица, че там в планината хората имат нужда от три неща „сушина, топлина и човещина”!

Никой не е по-велик от майката природа! Мая го знае това. София в периферията има нужда от изграждане на спортни центрове и културни такива, има нужда от комуникация и инфраструктура, София расте, но не старее, но и трябва удобства за които някак и хората от центъра нехаят, но не трябва да се делим на бедни и богати квартали, на модерен център и предградия, а трябва да сме столичани модерни и в крайна сметка в кой век живеем? Трябва да се направят канализационни системи в кварталите където има нужда от това и това е проблем, който може да бъде решен, ако парите за инфраструктура не се харчеха за ремонт на ремонта, нали?

София не се нуждае от подмяна, а от промяна, София е лицето на България и ние трябваме да полагаме грижи за нея – по-чиста, по-удобно и по-добро място живеене, все пак това е нашият град. Мая Манолова решения има. Гласуваш с номер 75, защото знаеш, че решения има. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.