Мая Манолова втора по рейтинг след Радев

в България

Мая Манолова втора по рейтинг след Радев


Мая Манолова изпреварва Борисов и Слави Трифонов по рейтинг според последните статистически изследвания на Галъп.

Трябва да се вземе под внимание, че изследванията са направени преди скандалите с къщата на Бойко в Испания като само с този факт рейтингът на Борисов е паднал с още 5%. Активността на Мая Манолова и гражданската и позиция на екипът на „Изправи се БГ“ по истински важните проблеми в не една област я прави най-дейният политик в страната. Екипът на Мая разгледа проблемите в детайли както с говор така и се среща с хората лично и заема най-адекватната експертна позиция по всеки казус.

Манолова кове закони, предлага конкретни решения и мерки за Боклука и водата, за въздуха и за най-важните проблеми свързани с хората.

Докато Румен Радев има повишаване на рейтингът си на базата на зле скалъпени скандали срещу него и кризата в институциите към която той насочва фокусът на внимание. Докато при Слави Трифонов се заковаха едни 7% одобрение, но всички знаем, че само един истински патриотичен концерт в София и едно турне в страната ще изстреля рейтингът далеч над този на Борисов. Засега Дългия следва приказката „дай на глупака едно въже и той сам ще намери начин да се убеси“ и докато враговете му грешат той не ги прекъсва!

Борисов е от скандал в скандал, от гаф във гаф и вече няма бушони, които да гърмят и напрежението е в главният бушон, а напрежението там може да спадне само с оставка. Едно е видно, че Мая Манолова набира огромно доверие в обществото и някак си само тя говори за решенията на проблемите докато другите критикуват или използват политическа риторика, с която не се решават проблеми!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе