Мая Манолова близо до хората

в България

Мая Манолова близо до хората


Близо до хората в страната е само един политик и това е Мая Манолова! Тя няма охрана от НСО, тя не ползва държавни привилегии! Tя няма субсидия или бюджет. Да имаш куража да погледнеш проблемите в очите. Да имаш силата да се изправиш и да се заявиш, че искаш промяна за всички, a не за теб. Да имаш сърцето, което да поеме чуждата мъка. Да имаш силата да се изправиш. Именно силата да се изправиш, която идва не от тези, които обичаш, а от тези, които те обичат.

Всеки ден, всеки час Мая е някъде до някого, някъде между вас, но не е у дома при своите любими същества. Това е цената не на успеха, това е цената на играта. Близо до хората там където е реалността, там където човешкото в човека е по-силно от политическите анализи.

Именно това ни липсва на всички – чистият човешки контакт като заровили главите си в телефоните и скролим, подминавайки проблемите. Свели сме глави пред телефоните, свели сме челата си, а трябва всеки един от нас да се изправи и с гордо вдигната глава да кажем „стига толкова, изправете се сега“! Да бъдеш там на терен изисква с човешкото да си дарен да закусваш, с мъка на обядът да делиш с пенсионери, вечерята с умора да гарнираш гневът натрупан през деня и пак да си човек ти трябва много сила. Силата да се усмихнеш когато те залива гняв, силата да се изправиш когато правителство ти подлага крак.

Господ не гледа делата ни от горе. Господ ни гледа от вътре.

Да носиш надежда, да разпръсваш светлина като това не мисия, това е съдба. Да искаш народът да бъде целокупен и да откажеш на мафията да си купен като това не съдба, а мисия, в която всички ние трябва да се вписваме.

Очите са огледало на душата аз вярвам на тези очи.

Изправи се и борбата ще се промени, изправи се България и българският дух ще победи. Да бъдем като народ и нация не е въпрос на еманципация, а това е дълг на всеки един от нас, не сте сами, Мая е до вас! Близо до хората това не е популизъм, това е нормалното, това е реализъм!

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе