Мачкане и обезлюдяване на един народ, на една нация!

в България

Мачкане и обезлюдяване на един народ, на една нация!


Не се подавайте на пропагандата, купуват ви душите и начинът на мислене. Когато нямаш обич към родината си става страшно.

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война, на връх Националния празник – 3 март с една снимка предизвикала огромен интерес в социалните мрежи. На нея се вижда възрастен човек, който е до паметника на загиналите руски воини по време на Освободителната от турско робство. Според местни жители всяка година той е там и поддържа постоянно паметника.

Запознайте се с бай Любо от Ямбол, както го наричат всички. Ето как един истински патриот показва своето уважение и почит към Русия. Как оцеляват пенсионерите у нас? Как се живее с 3 лева на ден като едно кафе струва повече в чужбина?

Когато цял живот си работил за тази родина и накрая на един отруден българин разкладката за деня е по-малка от на един затворник. Стотици хиляди са като Бай Любо – бедни и болни, но не са сломени. Подмяната на историята ни и купените министерства подменят паметта ни и променят самият ни бит. Човекът каза, че е благодарен на руснаците, защото говори на Български, а не на чужд език.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе