Мафията работи за Фандъкова

в България

Мафията работи за Фандъкова


А Фандъкова после ще рботи за Мафията.
Това е истината, че мафията (онази паралелна държава) работи за Фандъкова.

Доказателство за това не са преки, а косвени, но пък са видими. Някога такса „Спокойствие“ беше стикери СИК и ВИС-2 , а сега са плакатите на ГЕРБ и Фандъкова в София. Видими резултати, нали? Брутална цензура за медиите в социалните мрежи, блокиране на активните профили за 30 дни или изтриването им.

Изтриване на Фейсбук страници и групи, които са насочени против паралелната държава и ГЕРБ. Блокиране на сайтове, които са свободни и правителството на Борисов и Фандъкова нямат контрол и влияние там.

Самите хостинг компании някак си се угрижиха опозиционните сайтове и техните сървъри да не работят нормално. Контролът на службите над имейлите и социалните контакти в интернет. Водещите на Нова и полицейската машина искат имената на екипът на Мая Манолова с една едничка цел – репресия над тези хора.

Спомняме си и лепените стикери по колите след което МВР поиска списък с доброволците в екипът на Мая Манолова за да ги привикват, за да ги натискат, за да ги репресират. Факт е, че изведнъж се появиха и няколко шатри до шатрата на Манолова пред НДК. Всеки ден провокатори от мафията тормозят екипът на Мая Манолова.

Така е в София, така е и в България – който контролира улицата той контролира процесите там. Мая Манолова с този борбен дух се изправи срещу мафията, дано Господ да я пази, че в мафията са готови на всичко за да запазят правителството на ГЕРБ и Фандъкова.

Хора, време е да се опълчим срещу Мафията и сега е моментът да подкрепим Мая Манолова.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе