Мафията на квадратен метър

в България

Мафията на квадратен метър


Имотна мафия на квадратен метър Има ли имотна мафия у нас и докога ще излизат скандали на квадратен метър у нас? Докато има разделение на бедни и богати винаги ще остава онзи привкус, че богатите нещо са забогатели не с труд, а с кражба или измама, или по друг нечестен път!

След апартаментите и терасите на дневен ред са къщите за гости както е тръгнало и до хотелите ще стигнем!
Та всички знаем, че само в България с „работа не можеш да станеш богат, но можеш да станеш гърбат” гласи една поговорка!
В цяла свят хората, които се трудят повече получават по-добра плата за трудът си, а по нашите географски ширини не е така !

Запитвали ли сте защо е така ?
Причините са много: Алчност в политиците!
Много разбойници в държавата, който искат бързо да забогатеят на чужд гръб!
Огромна корупция. Завист и лошотията в хората, която следствие на ниският стандарт на живот.

Ниският стандарт на живот пък е следствие на политиките на правителството или липсата на такива!

Липсите на политики идващи от политиците пък е в следствие на обвързаността на мафията и бандитите с тях и покровителстването им.
И така законите не са богатите, а корупцията е налице в огромни параметри!
Иначе казано Българите били бедни, защото били мързеливи !
А за тези, които искат да работят прав им път в чужбина, тук никой няма да им позволи, тук системата ще ги смачка, ще им вземе бизнеса и ще ги ограби !

Попитайте всеки един, който е опитал да бъде предприемач, всеки един, който е фалирал досега!
Над 250 000 фирми са фалирали последните десет години и не защото ги е мързяло и не защото са искали да загубят, а защото в България няма никакъв бизнес климат и не им се предлагат условия за растеж, но пък им се предлагат условия за корупция !

НАП, Данъчни служби, разузнаване, МВР и армията на общинската администрация и като добавим някой друг бандит дето се е сраснал с политиците шансът ви да успеете е равен на 0%.

И така не са само луксозните имоти, които не крият политиците и мафиотите, а те не крият и скъпите си коли, не крият разкоша, в който живеят, защото не им пука нито за нас и нашата критика и те не се нуждаят от нашето одобрение, защото за тях законите не важат !

bulpress tv

Та мързелив ли е Българинът или завистлив, или истината е, че Мафията управлява страната ни в едно периферно измерение, в което сития на гладния не вярва?

Или простичко казано Бандитска държава, в която трябва да си бандит, ако искаш да успееш материално докато и на теб не ти дойде редът да бъдеш ограбен и той да стане беден!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе