Масаж със змии – хит в СПА процедурите

в Любопитно

След дългата и уморителна работна седмица най-вероятно голяма част от вас се отправят към спа центровете, които предлагат разнообразни процедури – ароматерапия, сауна, масажи. Последните иновации обаче са толкова ексцентрични, че не сме сигурни дали ще предизвикат у вас успокоението, което толкова желаете.

В спа център в Ню Йорк последната най-актуална процедура е змийската терапия. Докато сте в легнало положение върху вас се поставят няколко големи змии, които започват да се увиват и да масажират мускулатурата ви. И така в продължение на 60 минути, тези влечуги се плъзгат по дължината на тялото ви, докато вие сте неподвижни.

Серпентеса се нарича жената, която контролира змиите да не правят бели. От 15 години тя се занимава с това като задължително влечугите са неотровни ( най-често използва боа).

Ползите от този нестандартен масаж са следните – стимулират се нервните клетки, които освобождават ендорфин и окситоцин, намалява се стреса, а удоволствието е гарантирано. Дали?

Така че, ако искате малко странност за следващата ви спа процедура, може да се отправите към Ню Йорк!

Източник: lifestyle.framar.bg

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе