Манолова за депутатите!

в България

Манолова за депутатите!


Вижте видеото на Мая Манолова за депутатите! След като откриха Коронавирус в един от народните представители, днес всички 240 депутати ще си направят тестове. Това е и логичната стъпка в такава ситуация: Да се тества широк кръг хора в потенциален контакт със заразения.

Въпросът е защо тази стъпка не се прилага към всички? Страни като Южна Корея доказаха, че с масово тестване разпространението на заразата може да бъде овладяно. Вместо това у нас се правят по едва 200-300 теста дневно. Затова от „Изправи се БГ“ настояваме за масово тестване на всички, както се прави за депутатите и техните близки. Започвайки от:

1. всички постъпващи в болница;

2. всички медицински специалисти;

3. всички влизащи в страната;

4. всички хронично болни от рисковите групи.

 

Трябва всички рискови групи да се тестват, а не само политически привилегированите. Всички сме равни по права пред конституцията и пред Господ, ако щете! Трябва да се действа солидарно с всички! Тестове има, няма другото, че е въпрос на желание и организация на правителството!

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/3415861208429886/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyMjE0MDkwNzI1NDUwNTg/

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе