Мамят ни яко с горивото! (ВИДЕО)

в България

Мамят ни яко с горивото! (ВИДЕО)
Сигнал за поредна измама на бензиностанциите у нас взриви социалната мрежа.

В групата „MAD MOTO“ във Фейсбук беше публикуван клип, който разгневи още повече обществото – оказа се, че шашмата е голяма и плащаме за въздух без да зареждаме гориво в резервоара!

Още при вземането на пистолета в ръка, на колонката започва да се начислява сума – и то без да тече гориво!

Група мотористи станаха свидетели в този скандал, като накрая се наложи и да си платят 80 стотинки, тъй като са отчетени на бензиновата колонка.

Служителят на бензиностанцията помогна със съвет на хората, насочвайки ги към зеления пистолет. А мотористът, който през цялото време заснемаше ситуацията, докато се чуди дали да зареди със Супер 95 или 98, остана втрещен.

„Абе, на апарата вече са чукнати 22 стотинки! За няколко секунди“, споделя той със свой спътник, тръгнали на пътешествие извън София.

При повторно вдигане на пистолета, от колонката започва да се чува звук на зареждане с гориво, а апаратът отново начислява стотинки. „Още не съм сипал, а започна да отчита, вече 38 стотинки“, споделя отново с неговия приятел.

А след това продължава да отчита, 41 стотинки и мотористът иска някой от бензиностанцията да дойде и да види защо се получава така.

Служителят се чуди: „Не знам“ и се прибира отново вътре в бензиностанция ОМВ.

bulpress tv

„Зареждаш въздух!“, възкликва потърпевшият.

И започва разправия с касиерката която пита: „Аз ли да ги плащам?“, тъй като се отчетени на касата. И човекът си ги плати, оставяйки левче, от което не си взе рестото 20 стотинки.

Цялата драма подразни хората, а коментарите започнаха да валят един след друг, като болшинството отбелязваха, че и на тях се е случвало подобно нещо. Явно случаите не са изолирани.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе