Мадлен Кирчева – патриот номер едно на България

в България

Мадлен Кирчева - патриот номер едно на България


Видео в социалните мрежи целящо да покаже Мадлен Кирчева като активист в не една кауза с цел да бъде посочена на практика показва колко активна е г-жа Кирчева. Истината е, че Мадлен Кирчева е ревностна радетелка за Българщината и тя говори от името на гражданско сдружение „Православен събор“. Еродирана и много информирана майка борец за свобода и справедливост! Виждали сме я на не един протест, заставайки зад човешката болка, заставайки зад Българският народ!

Подкрепяла не една кауза. Какво се цели с това видео ние не знаем, но Мадлен Кирчева застава с цялото си сърце и душа зад Българският народ, застава зад всяка една кауза и борба! Хвала на тази жена и преклон за силата на духа, за силата на една ниска по ръст и висока на дух Българка.

https://www.facebook.com/dnews1bg/videos/539791816885841/?t=0

За нас тя е патриот номер едно на България и не на думи, а на дела както е казал самият апостол на Свободата. Ще дойде ден и Истината за Мадлен Кирчева ще излезе наяве и тогава не един или двама ще я последват.

Именно от такива Хора има нужда България – патриоти, не думи и абревиатури като някой политически субекти, а патриоти до дъното на душата си, патриоти по дух и убеждение. Респект и уважение от нас! Аз лично се гордея, че познавам тази жена, тази майка, тази свободна душа. Днешно време да казваш истината е равнозначно на революция, а революциите не се нравят на политикоикономическата мафия. Патриот номер едно ли е Мадлен Кирчева? Да!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе