Любен и недолюбен

в България

Любен и недолюбен

Любен и недолюбен е Бойко Борисов. Като малък недолюбен бил и така се озлобил, а като голям любен от кого ли не е бил? И така станал политик и много любен бил той от народа, а сега след като е на върха разбрал, че мразен е сега.

И така любен, недолюбен и мразен е Бойко сега. Но странно нещо е тази Демокрация – уж мразят го и го проклинат всеки ден и час, а пак гласуват те за него де под строи, де от страх и каква е поуката кажете и любен, и мразен Бойко все ни е сърдит, а народът избор няма като все на един и същи се кланя.

Любен и недолюбен си остава нашият премиер, макар всеки да го псува, но пак народът за него гласува. Или пък това зависи кой, къде и как брой бюлетините, нали?

Едно е ясно обаче, че един ден тази народна любов ще избуи и тежко им, горко им на управляващата класа, че там „Любов” ще има много яка – кой когото хване и не в леглото, а до стената.

Един ден боклука ще изхвърлим ние без да питаме кой от кой е, защото всички са едно котило, а след тях трупове и мъртвило. Любени и недолюбени са у властта и в затвора всички ръка за ръка, а там ще се намери кой да ги долюби.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе