Кърваво писмо до Всички Българи

в България

 Кърваво писмо до Всички Българи


Кърваво писмо до Всички Българи

Днес 08.06.2018г. в град Бургас бе извършено покушение срещу България – кървав атентат, в който бе смъртно ранена Българската чест и гордост!
Кърви народе възродени, кърви би казал днес Стоян Михайловски!
Да си спомним за делото в Бургас известно като „боят на бензиностанция ОМВ“! Там група украинци и български протестъри от наемната „Протестна мрежа“ напада група старци дошли да се снимат с рокерите „Нощните Вълци“ от Русия!

Внезапно обаче докато бият бабите и дядовците става изненада – членове на Войнски Съюз „Васил Левски“ спират и се притичат на помощ на беззащитните граждани, който са дошли да развеят Българското знаме!

Да си спомним кой са Войнски Съюз „Васил Левски“?
Това е гражданско движение от военен тип от хора клели се пред българското знаме да бранят държавата ни от врагове отвътре и отвън! Клетва: „Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се“!

И така днес единият, който е бил пребит от украинските наемници и е бил със счупена ръка и в безсъзнание е осъден на две години затвор затова и отложено с 3 години изпитателен срок !
Накратко, ако защитите националният трибагреник Ви чака съд, ако защитите нечий човешки живот Ви чака съд, ако защитите отечеството Ви чака съд!
Тази присъда не е срещу Светлозар Минов, тя е срещу всички нас!

Естествено адвокатите на „Протестната мрежа“ са от БХК ! Докога ще търпим скъпи Българи антибългарски организации финансирани от чужбина да ни мачкат и унижават?
А независимият съд за пореден път показа, че нищо не зависи от него!
Днес е Светлозар Минов, утре ще си ти когато някой ром дойде да те ограби и изнасили жена ти и пак от БХК ще са му адвокати!


От: bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе