Корабът потъва, вода няма да има за всички!

в България

Корабът потъва, вода няма да има за всички!


Пореден четвърти вот на недоверие от опозицията днес, а капитанът на кораба заяви, че вода няма да има за всички, но не каза, че корабът потъва. Всички виждаме, че в нито един сектор държавната машина не работи като на практика държавата е по инерция последните десет години.

Дали ще имат ВОЛЯ да подкрепят вотът на БСП ние не знаем, но можем да гадаем. Някак си когато Марешки докато размисля и се заговори за лекарства и контрол, търгове и други схеми по националната глашатайна БТВ. Иначе никой не е готов за избори, което на практика е лоша индикация за организаторите на вотът за недоверие. Слави Трифонов не е готов с политическият си проект докато само Мая Манолова обикаля страната и работи активно от тема в тема, от проблем в проблем.

В опозиционната лаборатория някакси смесиха интересите на ДПС и Атака. АБВ и Движение 21 също се договарят в момента, но Марешки и неговият семейна фирма дали ще има ВОЛЯ при условие, че сме го виждали във васална икономическа зависимост от Бойко?

Виждали сме и Татяна Дончева да се прегръща и целува с Бойко, а Волен все още е в коалиция с Бойко, а що се касае до ДПС всички знаем кой печели големите обществени поръчки като на практика всички сме свидетели, че няма вечни врагове нито вечни приятели, но винаги има вечни интереси!

Та скъпи приятели, Бойко Спасителят изглежда доста притеснен, но място за притеснение голямо няма, защото мафията управлява. Корабът потъва, но вода за всички няма да има!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе