Корабът е спрял

в България

Корабът е спрял


Корабът е спрял, а той не потъва!
Когато корабът е спрял означава, че той вече е потънал и единственото състояние на покой на кораба е когато вече лежи неподвижен на дъното.
Виждаме държавата да печата нови 50лв., виждаме държавата да сече нови 2лв., виждаме, че държава на практика няма. Може би и затова Слави Трифонов основа ПП „Няма такава държава”!
Какво е това?

Значи пак всичко са откраднали и сега уж подменят банкнотите си – печатат хартийки, които и тях да откраднат. Уж няма такава държава, а пари си печата, уж няма такъв народ, а избори правят? Нещо е сбъркано в този модел, нещо е сбъркано в главите на хората.

И така скъпи приятели, ние от четири години Ви казваме, че трябва да изхвърлим боклука от властта, а ние от четири години търпите и мизерувате. Бедни сме, защото хунтата узурпирала властта ни граби ежедневно, болни сме заради лошото качество на живот и храни като умираме бързо, защото медицината стана бизнес, а болниците търговски дружества, фармацевтиката не е на ниво, а човешкият живот не струва нищо.

Нищо не струваме за тях, като стадо овце сме, които имат само едно право – да бъдат издоени и заколени.
Икономическото робство, в което сме поставени е следствие на функцията на това правителство, но бедността не е порок нито орисия, бедността е наказание за нашето действие и бездействие.

Боклука управлява, а народът вече даже и не възроптава, а корабът отдавна е потънал като ковчега на България и просто никой не говори за това.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе