Кой е адвокат Дойчин Благоев?

в България

Кой е адвокат Дойчин Благоев?


Вижте кой е адвокат Дойчин Благоев?

Днес в ресторант „Тиара“ се състоя работен обяд на стари приятели на които бях поканен и аз!
Домакинът бе Радослав Марковски сред присъстващите беше екстопследователят Дойчин Димитров Благоев!

Малко известен факт е, че Бащата на Дойчин Благоев е бил зверски убит от фашистката полиция през лятото на 1944г. Дойчин Благоев се ражда през Септември 44г. – рожба на победата!

Завършва Юридически факултет и постъпва на работа в МВР следственият отдел на СГУ !
През осемдесетте години е назначен в V-ти отдел на главно следствено управление !

През втората половина на осемдесетте години е началник на криминален отдел на столичното следствие следовател по особено значими криминални деяния като: Обирът на ЦУМ – София , Каналът за цигари KENT през българо-румънската граница при Русе.

През деветдесета година отново се връща на работа в Национална Следствена Служба на него му са поверени тежките дела и особено тежките криминални дела: Пожарът в партийният дом, Щурмуването на парламента по времето на Виденовата зима, Убийството на българската студентка в Ню Йорк през 1995 г.

Самоубийството на български служител от посолството ни в Москва в началото на века. През 2012 г. става адвокат и в момента е член на гражданският съвет към висшият съдебен съвет. В миналото си е присъствал и на множество коктейли като някой от които са на фондация Клинтън!
Има син Димитър, който работи в Министерството на Външните Работи и носи името на своят дядо убит по особено жесток начин от фашистите!
На обяда присъстваха и други гости от политическият елит!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе