Когато Сорос газ пикае

в Свят


Когато Сорос газ пикае, че някой поискал пари за “Южен поток“. Истината е, че хиляди тролове работят от години за да подкопават Българската любов с Русия. Под всяка статия, под всеки пост има поне по един тролски коментар, с който да се стреми или Русия, или България да се скверни.

И така има ли хибридна война или сами преценете, но един Българин Атанас Стефанов само в един миг обезличи целият добре платен труд на Соросоидните тролове от години. „Сорос газ пикае“ така кръстихме тази публикация, защото един жест на добронамереност може да погребе цялата виртуална омраза. Структурите на Сорос бяха изгонени от Русия, Турция и много държави, но те са тук в България и благоденстват.

Един жест, един миг когато целият свят е вперил очи в най-влиятелният човек в световната политика и един Българин става и вдига иконата на Свети Иван Рилски и казва „ние ви обичаме“. Тук става дума за дързост породена наистина от любов към Бог и родина, към братска Русия.

Соросоидните медии мълчат в България докато новината обиколи целият свят. Запомнете това име Атанас Стефанов, един ден ще го видите на барикадата да развява църковното знаме с ликът на Левски! Това, което от години се руши Атанас Стефанов за един миг го оправи със силата на Свети Иван Рилски, който е покровител на Българският и Руският народ!

Нима не сме с един и същ славянски род?

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Свят

Отидете горе