Когато Слави Трифонов развее байрака

в България

Когато Слави Трифонов развее байрака


Когато Слави Трифонов развее байрака няма да можете да попитаме господин Местан кой му сложи знака, няма да можете и да повярвате колко хора от страната ще излязат да развеят знамената! Когато Слави попита „има ли такава държава“ всички политици ще викат „няма“, но народа не забравя кой 30 години с кого е крал, ял и пил и народът е морил.
Време за национално обединение за спасение, че вече никой не остана, че вече не се търпи и не можем да живеем нормално.

Време е да изхвърлим боклука от властта, но не с апатия и безразличие не стават тези неща. Стават със ставане – да се изправим само до един и властта ще падне тя и без това се разпадна на основните си части с интригантство, кражба на пари и алчност, а другото било усещане, ама усещане за мяра нямат, нали? Време да се обединим и България да изградим или поне това, което остана да спасим.

Слави изпя, че няма такава държава, но все още има такъв народ, вярно сме се превърнали в публика, но по закон се водим република!
Няма кой освен ние сами животът си да изградим, защото след нас иде поколение цяло, а какво сме му завещали от нас зависи ,от нашето действие или бездействие!

Време е за национално обединение за спасение!
Стига сме се спасявали по единици, време е за справедливост и нови мерни единици!
Време е в затворът да лежат тези, който крадоха и народът си продаваха. Време е да развеем байракът и да им покажем кой му сложи знакът!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе