Китайски ритуали за привличане на богатство и късмет

в Любопитно

Тези ритуали имат за цел да благоприятства привличането на богатство, успех и благоденствие. Използването им заедно с вашата вяра ще ви помогнат да постигнете изненадващо добри резултати по пътя към просперитета.

Носене на предмети в портфейла

Морска сол

Древните китайци препоръчват носенето на няколко грама морска сол в портфейла. Според тях солта привлича късмет във финансовите дела. За да не се разпилява най-добре е морската сол да се постави в найлонова торбичка на тайно място в портфейла. Добре е солта да се сменя всеки месец, тъй като с течение на времето тя губи своите свойства.

Според китайските вярвания солта има и други свойства. Китайците вярват, че ако изгубили щастието си е добре да се върнете в къщи с обикновена морска сол. Солта се изсипва в черна или тъмно синя опаковка или кутия и се поставя на сухо място в кухнята. След което се изчаква лошият късмет да отмине и на негово място да дойде успехът. Желателно е на всеки 10-на дни старата сол да се заменя с нова.

Листата от мента за магнит за пари

Според китайските вярвания носенето на ментови листа в портфейла е още един лесен, но много ефективно поверие за привличане на финансов успех. Смята се, че ментата привлича богатството. Ако не можете да намерите прясна мента, използвайте изсушена.

bulpress tv

Силата на пръстените

Китайците отдават голямо значение на пръстените. В зависимост от бижуто, то може да помогне за успех в различни житейски области. Например пръстен на безименния пръст е символ на вечната любов. не е добра идея да се носят пръстени на палеца, защото според вярванията, това означава загуба на успех и просперитет. Много удачен избор за желаещите да привлекат финансови успехи е носенето на пръстен на малкия пръст.

Пръстен от нефрит

В Китай се смята, че носенето на пръстен от на малкия пръст (в хиромантията познат още като Меркуриев пръст) ще помогне за привличане на богатство. За мъжете е добре този пръстен да се носи на лявата ръка, а за жените на дясната. Най-добре ще е ако целият пръстен е изработен от нефрит, но дори и да има само камъче пак ще проработи.

Зелена нишка на кутрето

Това е един много лесен за изпълнение ритуал. Според китайските традиции е особено ефективен при инвестирането на пари. За да го спазите е нужно да вземете 30 см. зелен памучен конец. Конецът се навива около пръста в посока часовниковата стрелка и се оставя на близък, доверен човек да го върже на красив възел. По правило мъжете навиват конеца на малкия пръст на лявата си ръка, а жените на малкия пръст на дясната си ръка. Ако след няколко дни нишката се отслаби е необходимо отново да се навие и върже. Китайците вярват, че този ритуал активира силата на богатството, а носенето на зеления конец помага на паричните потоци да започнат да се вливат в дома ви.

Паричен знак на бравата

Според китайците е добре сутрин, когато се излиза за работа, дръжката на вратата да се отваря с дясната ръка. Ефективен метод за привличане на успех в работата е върху нея с червен маркер да има написан паричен символ. Бихте могли да изпишете китайски символ, който символизира богатство. Разбира се всеки друг знак – долар, евро и т.н. ще свърши работа. Добре е ритуалът да се започне по време на новолуние и да се повтаря ежедневно в продължение на 15 дни. Според вярващите не е изключено още на третия ден след предстоящото пълнолуние да получите изненадваща сума пари.

Признаци на съдбата за повишение в работата

Според древните китайски мъдреци ако намерите пари на улицата, това е ясен знак, че добрата сполука е с вас. Според вярванията е важно всеки път, когато се намерят пари на улицата, независимо от тяхната стойност, да се наведете и да ги вземете.

Източник: poznanie.net

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе