Като в Чернобил сме!

в България

Като в Чернобил сме бре хора .Водата не става за пиене, няма я и за миене.
Въздухът наситен с прахови частици и вируси, какво ли не пръскат от самолетите всеки ден? Земята отровена с пестициди, хербициди и всякакви инсектициди. Пътищата като след бомбардировка, а хора няма като след евакуация!

На това ли казвате народ или нация? Като след Чернобил е страната – в разруха и в забрава са селата. Управляващите обикалят по света и само се прибира премиера някой заем да изтегли и пак в чужбина, а как се живее в хубавата ни татковина? Вдигат цените на храната, на тока, скоро пак и на водата, а народа мизерува и мързелува!

Мързи го да направи една митингова демонстрация и да направи политическа кастрация.
Въглища не можем да горим, но виждате ли боклуците на целият свят ще изгорим, а тази токсична радиация подарък е за цялата ни нация. Скоро болести, пандемии и зарази ще тръгнат из страната като политическата класа по избори, но този път народът ще боледува, а не като на избори само да псува. И така до де не изхвърлим боклука от властта ще страдаме болни и ние и нашите деца.

Всичко е като в Чернобил сме!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе