Как се съсипва бизнес за милиарди в България

в България

Как се съсипва бизнес за милиарди в България


Мутренска България се действа по мутренски!
Сашо Диков показа един от най-големите бизнесмени у нас давал хляб на над 7000 работници и техните семейства! Мръсните полицейски поръчки са един завършен факт на задкулисните бизнес и политически поръчки!

Когато бизнесът малък или голям бъде обект на прицел подходът е един и същ !
Арестуват те и се вменява на обществото, че си престъпник и посланията към твоите бизнес партньори са ясни като ти не ставаш или държавата ти не става и инвестициите се пренасочват!
Какво се случва на практика обаче – градените екипи от хора и специалисти, които са ти се доверили и ти си се доверил на тях !

Някои са сплашени, други се отказват, трети обаче са ти лоялни, но не могат да понесат стреса и разболяват се или умират !
Грехове, които не са за твоята съвест, но ти си там устремен да изчистиш името си за да докажеш истината и справедливостта да възтържествува !

За какво тържество на справедливостта може да става след като огледалото на съдбата вече е счупено ?
Кой може да върне умрелите, кой ?
Кой може да върне щастието в очите на хората с поругани съдби и смазани души от терорът на полицейщината на Цветанов ?

Изминаха десет години от сагата „Октопод“ по сценарий на Цветан Цветанов! Ясно е да се знае, че делото е прекратено, защото няма нито едно доказателство за престъпна група!
Няма нито едно доказателство за пране на пари или не плащане на данъци! Хората на 100% невини и чисти, но нанесените щети морални и финансови са огромни!

А щетите в чисто човешки план са невъзвратими !
Кремиковци – най-големият стоманодобивен комбинат у нас и на Балканите! Един човек Пламен Стоянов изпраща писмо за инвестиционно намерение до министерство на финансите и до Бойко Борисов, в което той се задължава да изплати всичко и да модернизира комбината с инвестиция за много милиарди с шанс да имаме най-модерният такъв завод в цяла Европа !

Отговорът не закъснява – арести, репресия, тормоз, насилие, казано за жаргонът на капитана на бистришките тигри „ти го фаулирай“ и така според коментар на Цветан Цветанов Дамбовеца е щял да се превърне в може би най-големият бизнесмен у нас!

И така как се фалира един бизнес и един бизнесмен по ченгеджийски с мутренски сценарий?
Защо няма у нас инвеститори, ли?
Защо няма у нас Бизнесмени, ли ?
Защо няма у нас реална работеща икономика, ли ?
Защо няма кой да плаща данъци в страната ни?
Сами си отговорете на този въпрос !

bulpress tv

Десетки хиляди са като Пламен Стоянов Дамбовеца у нас в много по-малък мащаб естествено, но примерът и моделът са показателни !
България плаща милиони в Страсбург, но на практика докато ни управляват мутри и бандити така ще е!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе