Как се влиза в ДАНС с оръжие?

в България

Как се влиза в ДАНС с оръжие?


Как се влиза в ДАНС с оръжие и се самоубиваш сам? В държавата ни никой не поема отговорност от управлението, от кражба на пари до убийство или самоубийство.

Вчера – на 27.01.2020 г., в гр. София, бул. „Черни връх“ 45, в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“, непосредствено преди да премине през металдетекторна врата за охрана и контрол на достъпа, Емил Крумов се прострелял в главата със самоделно огнестрелно оръжие – писалка, тип „оса“. Същият бил призован за даване на обяснения по образувана прокурорска преписка.

 

Когато от ДАНС разследват кой какво знаме е развял, но не разследват кой е влязъл с оръжие в агенцията ни за сигурност. Това в друга държава би коствало най-малкото главата на агенцията, но у нас обаче пълно информационно затъмнение.

Нима в ДАНС нямат камери, нима никой няма да излезе да обясни какво се е случило?
Пуснаха в медиите някакъв психологически профил на жертвата, който цели да покаже, че субектът не е стабилен.
Но никой не видя профилът на ДАНС колко е стабилността при тях. Обществото има право да знае за какво става дума – за убийство или самоубийство?

Обществото има право да знае какъв е пропускателният режим в ДАНС и дали всеки може да внася и изнася оръжие от там?

Обществото има право да знае кой ще поеме отговорност за случилото се?
Ако такава е националната ни сигурност то защо съществува тази агенция ?

Вместо с тероризам от ДАНС се борят с хора развяващи Руски знамена и немски символи?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv